SFATURI UTILE PENTRU CALATORII OU TRENUL, ÎN SIGURANŢA

0 0

Se apropie minivacanţa prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.
Pentru călătorii cu trenul în siguranţă, poliţiştii vă recomandă:
Pentru a preveni furturile de bagaje şi din buzunare, asiguraţi-vă banii, genţile sau alte valori, atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete ori în alte puncte aglomerate din gară. Întotdeauna, priviţi în jurul dumneavoastră când scoateţi banii! Nu expuneţi bunurile de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastră şi observaţi reacţia persoanelor din jur când manipulaţi valori. Nu lăsaţi servieta sau bagajele nesupravegheate, pe scaun, în compartiment, pe culoarul vagonului ori în sălile de aşteptare ale gărilor! Evitaţi să aţipiţi în tren ori în sălile de aşteptare, mai ales dacă nu sunteţi în compania altor persoane cunoscute! Nu achiziţionaţi bunuri de la vânzătorii ambulanţi!Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute!
Dacă discutaţi cu o persoană necunoscută în timpul călătoriei ori aşteptării în gară, nu-i acordaţi detalii despre bunurile de valoare pe care le aveţi asupra dumneavoastră.
Nu consumaţi băuturi, cafea ori alte alimente oferite de alt pasager în timpul călătoriei! Acestea pot conţine substanţe stupefiante ce pot cauza somnolenţă ori stare de inconştienţă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii montani au avut un weekend de foc

O turistă din judeţul Mehedinţi a fost ajutată de jandarmii montani de la Postul Zănoaga să-şi găsească poşeta pierdută la un obiectiv turistic din Munţii Bucegi. După aproximativ o oră de căutări bunurile (poşeta care conţinea un telefon mobil, actul de identitate, carduri bancare şi o sumă de bani) i-au […]