SEMNAL DE ALARMĂ Sistemul medical dâmboviţean dă semne de epuizare

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a ţinut să tragă un semnal de alarmă având în vedere că numărul urgenţelor creşte de la o zi la alta, medicii, asistenţii, inerent se îmbolnăvesc iar sistemul medical dâmboviţean clar dă semne de epuizare.
Este momentul ca toţi cetăţenii dar şi autorităţile responsabile, împreună să dăm dovadă de solidaritate şi responsabilitate în aceste momente de cumpănă din sistemul medical dar şi din comunităţi. Fără reţineri, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a spus că ne vor aştepta zile mult mai grele.
La UPU Târgovişte, situaţia este destul de dificilă având în vedere că există medici dar şi asistenţi care sunt victime ale acestui virus nemilos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Facilităţi fiscale pentru firme şi persoane juridice

A intrat în vigoare Ordonanţa privind unele măsuri fiscale, printre care facilitatea amânării taxelor, de firme sau persoane fizice, până la data de 25 decembrie 2020. Până la acea dată nu se calculează dobânzi şi penalităţi de întârziere şi acelaşi termen este şi pentru suspendarea procedurilor de executare silită prin […]