Seară de poezie la Mănăstirea Gorgota

manastirea gorgotaDin iniţiativa primarului comunei Răzvad, Constantin Năstase, la mânăstirea Gorgota a avut loc, luni seara, o primă ediţie a unei seri de muzică şi poezie intitulate, extrem de sugestiv, „Golgota poeziei la Mânăstirea Gorgota”. Au participat mulţi tineri, dar şi poeţi consacraţi şi, poate cel mai important, un public destul de numeros. Evenimentul a început după slujba de vecernie şi cuvântul de mulţumire adresat de primarul Constantin Năstase acelora care au făcut posibilă această primă ediţie a ceea ce se doreşte, în viitor, un festival de poezie în adevăratul sens al cuvântului.
A doua zi, după slujba de hram a fost praznic mare la biserica mai veche de 400 de ani. Zilele Gorgotei s-au încheiat spre seară, în poiana în care a fost loc destul pentru distracţie şi cumpărături, în bâlciul organizat cu această ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Soluţii pentru calvarul cozilor de pe DN 1

După ani de promisiuni şi milioane de şoferi care şi-au pierdut răbdarea pe drumul către munte, de luni nervii lor s-ar putea relaxa. Ideea ministrului Radu Stroe, de a transforma cea mai circulată arteră din ţară într-un drum cu sens unic, nu a mai fost luată în calcul, pentru moment, […]