S-a dus băut la examenul pentru obţinerea permisului de conducere – proba practică

Un bărbat din Târgovişte s-a dus băut la examenul pentru obţinerea permisului de conducere – proba practică. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţia municipiului Târgovişte au fost sesizată prin SNUAU 112 de către un examinator din cadrul SPRCIV Dâmboviţa, că are suspiciuni că un candidat aflat în procesul de examinare pentru obţinerea permisului de conducere se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Agenţii rutieri s-au deplasat la faţa locului şi l-au identificat pe un bărbat de 40 ani, din Târgovişte care în urma testării cu aparatul Drager Alcotest acesta a indicat valoarea de 1,01 mg. / litru alcool pur în aerul expirat.
Acestui individ i-a fost anulat dreptul de a conduce de două ori, în 2013 şi 2019, tot ca urmare a întocmirii unor dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului. în cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 336 alin. 3 C.P.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Patru jandarmi - la încheierea mandatului de onoare în instituţia "Oamenilor de arme"

După 29 de ani de carieră militară, patru subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa au trecut în rezervă cu drept la pensie. Subofiţerii jandarmi, plt. adj. şef Minculescu Marius, plt. adj. şef Dumitrana Mircea, plt. adj. şef Cojocariu-Tomescu Dan şi plt. adj. Ilie Eugen, 3 dintre aceştia şi-au […]