S-a ales conducere nouă la CJ Dâmboviţa. Preşedinte – Alexandru Oprea, vicepreşedinţi – Claudia Gilia şi Alin Manole

0 0

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în prima şedinţă din anul 2017. Primele două proiecte de pe ordinea de zi au vizat constatarea încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Adrian Ţuţuianu şi a încetării de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Corneliu Ştefan. Adrian Ţuţuianu a ales să meargă în Senatul României după ce a obţinut la alegerile din 11 decembrie un mandat de senator. Totodată Corneliu Ştefan a optat pentru mandatul de deputat.
Ştefan-Alin Niţescu şi Cornelia Stan au depus jurământul de consilieri judeţeni
După este normal, au fost validaţi alţi doi consilieri judeţeni de pe lista PSD, mandatul de consilier judeţean al domnului Niţescu Ştefan-Alin şi mandatul de consilier judeţean al doamnei Stan Cornelia. Cei doi aleşi au depus jurământul.

Alexandru Oprea ales prin vot secret preşedinte CJ Dâmboviţa
La primul punct de pe ordine de zi s-a constatat încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier judeţean al domnului Adrian Ţuţuianu, care a ocupat şi funcţia de preşedinte. Funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa a devenit vacantă. Potrivit dispoziţiilor art. 6 alin. (1) şi (2) din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi în temeiul art. 101 alin. (l) şi (2) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, modificată şi completată, consiliul judeţean alege dintre membrii săi un preşedinte cu votul secret al majorităţii consilierilor judeţeni în funcţie.
Propunerile de candidaţi pentru funcţia de preşedinte au fost din partea PSD, consilierul judeţean Alexandru Oprea, iar din partea PNL, Gabriel Grozavu. În urma rezultatului votului secret, Alexandru Oprea a fost ales preşedinte CJ Dâmboviţa şi asta pentru că PSD are o largă majoritate în CJ, 22 de consilieri din totalul de 35.

Claudia Gilia şi Alin Manole, aleşi vicepreşedinţi CJ
La punctul doi de pe ordinea de zi s-a votat încetarea de drept a mandatului de consilier judeţean al domnului Corneliu Ştefan, care ocupa şi funcţia de vicepreşedinte CJ. Astfel, a rămas vacantă o funcţie de vicepreşedinte CJ. Totodată la punctul cinci de pe ordinea de zi s-a ales şi preşedintele CJ, în persoana consilierului judeţean, Alexandru Oprea. Alexandru Oprea fiind ales preşedinte, a renunţat la funcţia de vicepreşedinte şi astfel a rămas vacant şi cel de-al doilea post de vicepreşedinte.
Propunerile de candidaţi pentru cele două funcţii de vicepreşedinte au fost din partea PSD, consilierii judeţeni Claudia Gilia şi Alin Manole, iar din partea PNL – Aurelian Popa şi Corneliu Marcu. În urma votului secret, au fost aleşi vicepreşedinţi Claudia Gilia şi Alin Manole şi asta pentru că PSD are o largă majoritate în CJ, 22 de consilieri din totalul de 35.
Noua conducere a CJ Dâmboviţa este formată din preşedinte – Alexandru Oprea şi vicepreşedinţi – Claudia Gilia şi Alin Manole.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vicepreşedintele CJ, Alin Manole reprezintă judeţul Dâmboviţa în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Reabilitarea colectării, transportului, depozitării, prelucrării deşeurilor solide în judeţul Dâmboviţa"

Vicepreşedintele CJ, Alin Manole a fost desemnat prin vot secret să reprezinte judeţul Dâmboviţa în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Reabilitarea colectării, transportului, depozitării, prelucrării deşeurilor solide în judeţul Dâmboviţa”. Judeţul Dâmboviţa este membru în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Reabilitarea colectării, transportului, depozitării, prelucrării deşeurilor solide în judeţul Dâmboviţa”. Prin Hotărârea […]