Reţinut de poliţişti pentru încălcarea măsurilor stabilite printr-un ordin de protecţie şi violare de domiciliu

0 0

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 42 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi încălcarea măsurilor stabilite printr-un ordin de protecţie, fapte prevăzute de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice şi art. 224 din Codul Penal.
Bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de ieri, ar fi încălcat măsurile impuse prin ordinul de protecţie provizoriu emis la data de 26 iunie a.c., cât şi măsurile impuse ca urmare a controlului judiciar şi s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei de 40 de ani, unde ar fi pătruns fără drept în locuinţa acesteia şi ar fi refuzat să o părăsească.
Pe parcursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cel în cauză a mai fost reţinut de poliţişti, la data de 28 iunie a.c., şi ulterior prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ambasadorul Republicii Belarus în România, a făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa

Ambasadorul Republicii Belarus în România, Excelenţa Sa Andrei Grinkevich, a efectuat o vizită în judeţul Dâmboviţa.După o întâlnire cu cadrele didactice din cadrul Universităţii „Valahia” din Târgovişte, înaltul oficial a participat, la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), la o întâlnire cu conducerea CJD.Pe parcursul discuţiilor, preşedintele CJ i-a mulţumit Excelenţei […]