Razie privind respectarea măsurilor de prevenire a noul coronavirus

0 0

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.
Au fost organizate 19 acţiuni punctuale la care au participat 298 de poliţişti din cadrul I.P.J. Dâmboviţa poliţişti locali, jandarmi, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar-Veterinare, Direcţiei de Sănătate Publică.
Astfel, au fost verificate 278 de obiective/locaţii şi au fost legitimate peste 1000 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 137 de autovehicule, dintre care 79 de mijloace de transport public în comun.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 124 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 17.820 de lei, dintre care 33 au pentru nere-spectarea măsurilor de protecţie individuală impuse, celelalte fiind aplicate pentru abateri de altă natură.
De asemenea, cetăţenii au primit măşti de la poliţişti şi sfaturi pentru adoptarea unor măsuri de protecţie individuală.
În continuare, forţele de ordine vor fi în teren, la datorie, pentru prevenirea oricăror fapte care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Accidente pe drumurile din Dâmboviţa, provocate de şoferi beţi la volan

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DJ 711D, s-a produs un accident rutier.Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate a reieşit că un bărbat de 37 de ani, din Poiana, în timp ce conducea un autoturism, fiind […]