Rareş Bogdan şi Ludovic Orban, faţă în faţă cu alegătorii din Târgovişte

0 0

Ieri a avut loc lansarea oficială acandi-daţilor PNL pentru alegerile europarlamentare din data de 26.05.2019, în judeţul Dâmboviţa.
La eveniment au participat Ludovic Orban -Preşedinte PNL, Rareş Bogdan şi Aurelian Cotinescu – candidaţi PNL pentru alegerile Europarlamentare, Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa, alţi membri din staff-ul organizaţiei.
În programul acţiunilor de miercuri au fost incluse întâlniri cu alegătorii şi simpatizanţii PNL din Titu şi Braniştea, o conferinţă de presă şi, de la ora 18, la Casa Sindicatelor, evenimentul de prezentare a candidaţilor, unde s-a estimat participarea a peste o mie de persoane.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Proiect: Centru de preparare a hranei pentru creşe, într-un punct termic reabilitat

Aleşii locali au fost de acord cu modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Înfiinţarea şi amenajarea unui centru de preparare a hranei pentru creşele din subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială Târgovişte”. Este vorba despre reabilitarea, extinderea şi echiparea fostului punct termic situat pe Strada Transilvaniei, în Microraionul VI. Valoarea […]