PSD solicită Ministerului de Interne să suplimenteze resursele pentru a răspunde adecvat cererii de eliberare de pașapoarte

1 0

PSD urmărește cu îngrijorare creșterea semnificativă a solicitărilor cetățenilor români pentru eliberarea pașapoartelor și consideră că cea mai eficientă cale pentru calmarea acestei situații este ca autoritățile statului să suplimenteze resursele umane și logistice pentru a răspunde adecvat acestei cereri.

Prin urmare, PSD îi solicită ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, să ia urgent măsuri pentru rezolvarea acestei situații, cum ar fi înființarea mai multor centre pentru preluarea cererilor și optimizarea condițiilor tehnice privind înregistrarea programărilor online pe site-ul Direcției Generale de Pașapoarte.

Totodată, PSD înțelege preocuparea cetățenilor de a-și lua toate măsurile de precauție în actualul context și de aceea consideră că e important ca reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne să comunice activ în această perioadă pentru a asigura populația că nu există nicio intenție de restricționare a eliberării pașapoartelor și că toate cererile vor fi onorate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUPERCOM și Primăria Târgoviște au început distribuirea recipienților pentru colectare selectivă în Priseaca

Miercuri dimineață, Supercom SA și Primăria Târgoviște au început acțiunea de distribuire a recipienților- pubele și saci din plastic, pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere din Cartierul Priseaca. Acțiunea  va continua și miercuri, pubelele fiind  încredințate pe bază de proces verbal iar primarul Cristian Stan a susținut și o conferință […]