Published On: joi, oct. 3rd, 2019

PSD este unit şi continuă să lupte pentru binele românilor, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziţii lipsite de asumare

nichiduta.ro

Este mare agitaţie pe scena politică, se tot vorbeşte despre o moţiunie de cenzură ce are ca scop debarcarea Guvernului Dăncilă. Mult trâmbiţata moţiune de cenzură este catalogată drept „o perdea de fum” de către social-democraţi.
Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a spus clar şi răspicat în cadrul unei conferinţe de presă că moţiunea de cenzură nu va trece nici de această dată, întrucât opoziţia vine fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi. Parlamentarul Corneliu Ştefan a mai subliniat un lucru esenţial şi anume că este mai uşor să strângi semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii decât să convingi parlamentarii să fie în sală şi să voteze.
Deputatul Corneliu Ştefan spune că îi este greu să înţeleagă cum Victor Ponta alături de Ludovic Orban, Dan Barna, Eugen Tomac şi Kelemen Hunor încearcă să dărâme un guvern al românilor. În acest context politic destul de agitat, deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan nu a ezitat să sublinize că PSD este un partid unit, responsabil şi care a înţeles că are misiunea de a guverna România şi a duce programul la capăt.
Atât în Dâmboviţa cât şi la nivel de ţară, PSD strânge rândurile şi va continua să lupte pentru binele românilor, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziţii slabe, dezbinate şi lipsite de seriozitate şi asumare când vine vorba de viitorul ţării şi al românilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro