Programul PSD pentru Agricultură

alexandu-opreaVineri, 28 octombrie, a fost prezentat Programul PSD pentru Agricultură. Eliminarea a 102 taxe fiscale, sprijinirea fermierilor pentru a nu mai importa alimentele pe care românii le pun pe masă, creşterea anuală cu 20% a numărului de firme existente şi creşterea competitivităţii sunt doar câteva dintre măsurile de guvernare propuse de PSD pentru un Guvern capabil şi responsabil din data de 11 decembrie 2016.
Vicepreşedintele CJ Dâmboviţa şi secretarul executiv PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, candidat al PSD Dâmboviţa pentru Senatul României la alegerile din 11 decembrie 2016, a declarat: „Agricultura din România are nevoie de susţinere. Produsele româneşti şi fermierii români au nevoie de susţinere. Partidul Social Democrat susţine sectorul agricol având convingerea că acesta trebuie să devină un motor de creştere economică pentru România şi un mod de viaţă prosper pentru români”.
Principalele ţinteale Programului PSD pentru Agricultură
1. Fermierii români să aibă cel puţin şanse egale cu fermierii europeni.
2. Ei trebuie să-şi primească subvenţiile la timp
3. Să aibă acces la irigaţii
4. Să poată accesa fonduri europene într-o procedură simplificată 5. Să-şi poată vinde produsele lor pe piaţa românească
Liviu Dragnea a afirmat: „Eu îndrăznesc să cred în continuare în pâmântul românesc! Eu îndrăznesc să cred în continuare în fermierii români!”
Obiectivele Programul PSD pentru Agricultură
1. Hrană sănătoasă pentru români
2. Protejarea fermierilor români
3. Angajarea tinerilor în Agricultură pe un salariu bun
4. Creşterea exporturilor
5. Agricultura românească să devină unul dintre marile motoare economice

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Facilităţi pentru contribuabilii care achită integral taxele şi impozitele locale

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Târgovişte au fost şi două proiecte de hotărâre privind acordarea de facilităţi fiscale. Primul proiect s-a referit la scutirea de la plata majorărilor de întârziere în cazul persoanelor fizice care achită integral, până la sfârşitul lunii noiembrie, debitele principale către […]