Programul de lucru cu publicul la eliberarea paşapoartelor, în Dâmboviţa, a fost prelungit

Pentru că este o perioadă aglomerată la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Dâmboviţa, autorităţile au luat decizia de a prelungi, pe perioada verii, programul zilnic de lucru cu publicul la structurile teritoriale de paşapoarte.
Astfel, în perioada 24.06.2019-16.08.2019, programul zilnic de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple al judeţului Dâmboviţa se va desfăşura între orele 08.3018.30.
Totodată, pentru informarea cetăţenilor, a fost postat pe site-ul Instituţiei Prefectului-judeţul Dâmboviţa: https://db.prefectura.mai.gov.ro /, la secţiunea Paşapoarte, Ordinul Prefectului nr. 187/24.06.2019 privind noul program de lucru cu publicul.
Pentru a evita aglomeraţia la depunerea cererilor de eliberare a paşaportului, solicitanţii trebuie să ştie că se pot programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Beneficiarii de fonduri Regio din Sud Muntenia, la o nouă întâlnire de instruire

In data de 2 iulie, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a avut loc seminarul de instruire destinat beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, organizat de Direcţia Organism Intermediar POR. In acest sens, pentru reprezentanţii autorităţilor publice şi ai instituţiilor de cult au fost […]