Preţuieşte femeile! Nu tolera exploatarea lor!

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) şi Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (C.N.A.B.) lansează astăzi, 8 Martie 2021, campania online de prevenire a traficului de persoane „Preţuieşte femeile! Nu tolera exploatarea lor!”.
Campania se derulează în luna Martie şi urmăreşte informarea şi sensibilizarea publicului cu privire latraficul de persoane în scopul exploatării sexuale a femeilor. Mesajul campaniei se integrează mesajului general al lunii Martie, de preţuire şi apreciere a tuturor femeilor, aducând în prim plan femeile exploatate sexual şi una dintre cele mai de preţ valori – libertatea: „Pentru victimele traficului de persoane libertatea este cel mai de preţ dar!”.
Campania încurajează la acţiune civică şi atenţionează consumatorii de servicii sexuale că aceştia sunt cei pentru care victimele traficului sunt recrutate şi abuzate.
Iniţiativa celor doi parteneri se circumscrie direcţiilor de acţiune prevăzute în Strategia Naţională împotriva Traficului de Persoane pentru perioada 2018-2022 şi se adresează următoarelor grupuri ţintă:
” Adolescente şi tinere aflate în situaţie de risc/vulnerabilitate la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale;
” Potenţiali consumatori de servicii sexuale;
” Publicul larg, utilizator de informaţie online.
Distribuirea postărilor campaniei cu hashtag-ul #preţuieştefemeile va fi un prim act de implicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost eliminată restricţia de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca

În urma recomandărilor Grupului Ştiinţific şi Medical din cadrul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, a Ministerului Sănătăţii şi a Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), s-a luat decizia renunţării la limita de vârstă pentru administrarea vaccinului produs de compania AstraZeneca.Măsura vine […]