Premieră în România, 5.000 de licenţe 3D gratuite cadrelor didactice

0 0

Editura Didactică şi Pedagogică (EDP) a acordat, în premieră, primele 5.000 de licenţe 3D gratuite, profesorilor din România. Cadrele didactice calificate în utilizarea manualelor 3D de la EDP au primit codul de activare pentru conturile individuale de pe platforma MozaBook, care pun la dispoziţie, în premieră în ţara noastră, manualele Editurii Didactice şi Pedagogice, îmbogăţite cu elemente 3D, pentru un proces de învăţare interactiv şi interesant, în clasă şi la distanţă, atât pentru profesori, cât şi pentru elevi. Simultan cu codul de activare, profesorii au primit şi instrucţiunile de utilizare a platformei, care îi vor ajuta să împărtăşească împreună cu elevii, o experienţă unică la clasă, într-un an şcolar atipic, cu multe provocări.
Având în vedere demersurile Ministerului Educaţiei şi Cercetării privind digitalizarea în ritm susţinut a învăţământului românesc, de pregătire a alternativelor educaţionale, în contextul pandemic COVID-19, proiectul implementării manualelor 3D, unic în România, oferit de EDP, va transforma experienţa de la clasă într-un eveniment didactic multimedia, de care vor beneficia atât profesorii, cât şi elevii, la distanţă sau la şcoală. Prin intermediul tehnologiei educaţionale 3D, fiecare profesor deţinător al licenţei îşi poate personaliza în mod original manualele Editurii Didactice şi Pedagogice, cu resursele spectaculoase inserate pe platforma moza-Book, dar şi cu propriile resurse, având la dispoziţie o bibliotecă virtuală cu peste 1.200 de animaţii 3D în premieră în România, sute de videoclipuri educaţionale, instrumente şi jocuri educaţionale în limba română.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dacă şcolile sau grădiniţele sunt închise din cauza pandemiei, părinţii pot beneficia de zile libere să stea cu copiii

Angajaţii cu copii de vârstă şcolară sau preşcolară vor putea să ceară zile libere plătite, în anumite condiţii, în cazul în care se vor închide şcolile, grădiniţele şi creşele din cauza pandemiei coronavirus COVID-19, potrivit Ordonanţei de urgenţă 147/2020. Potrivit Ministerului Muncii, zilele libere vor fi acordate unuia dintre părinţi […]