Poliţiştii zilnic, în serviciul comunităţii

0 0

211 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au acţionat, pe raza judeţului Dâmboviţa, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Poliţiştii au intervenit la 39 de evenimente, dintre care 33 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
De asemenea, poliţiştii au constatat 21 infracţiuni, dintre care 12 au fost contra persoanei şi 8 contra patrimoniului.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 256 de sancţiuni, au reţinut 6 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetăţenilor că poliţiştii acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta siguranţa comunităţii şi, totodată, sunt pregătiţi să intervină atunci când situaţia o impune.
Activităţile sunt desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Infracţiune la regimul rutier, reţinută în sarcina unui bărbat de 32 de ani
Poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Răcari, au depistat pe drumul naţional 71, pe raza localităţii Tărtăşeşti, un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În primele opt luni ale acestui an, pe drumurile publice din judeţul Dâmboviţa, 85 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 18 persoane

Pentru deplasări în siguranţă, poliţiştii de la rutieră recomandă tuturor participanţilor la trafic să manifeste responsabilitate şi să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie!Astfel, vă reamintim că în calitate de pieton trebuie să traversaţi drumul public doar prin locurile special amenajate şi să nu vă angajaţi în traversarea străzi în […]