Poliţiştii dâmboviţeni continuă să acţioneze pentru siguranţa cetăţenilor

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii alături de jandarmi şi poliţişti locali, au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Dâmboviţa, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor, fiind intensificate activităţile de verificare în zonele aglomerate, pieţe, centre comerciale şi societăţi comerciale.
Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost legitimate peste 2.000 de persoane şi au fost controlate 172 de obiective/locaţii cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.
Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru verificarea mijloacelor de transport public în comun, fiind oprite pentru control 74 de astfel de autovehicule.
Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 169 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.500 de lei.
Acţiunile vor continua în sistem integrat şi în perioada următoare, în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanţare sociala, precum şi a prevenirii şi limitării infectării cu virusul Sars-CoV-2.
Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celor din jur, purtaţi masca de protecţie şi nu vă expuneţi inutil unor riscuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii montani vin în sprijinul turiştilor

Jandarmii din cadrul posturilor montane Peştera şi Zănoaga vor fi prezenţi la datorie prin acţiuni de patrulare pe traseele montane, fiind în măsură să acţioneze pentru îndrumarea, sprijinirea şi salvarea turiştilor aflaţi în dificultate în zona de responsabilitate din munţii Bucegi.Pentru prevenirea accidentărilor/ situaţiilor de pericol în zona montană sau […]