Poliţiştii dâmboviţeni au aplicat 271 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 78.000 de lei

In ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au intervenit la 55 de evenimente, au constatat 18 infracţiuni şi au aplicat 271 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 78.000 de lei.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale. In ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 55 de evenimente, dintre care 39 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
De asemenea, poliţiştii au constatat 18 infracţiuni, dintre care 9 contra persoanei şi 5 contra patrimoniului.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 271 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 78.000 de lei.
Totodată, au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cercetaţi pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au depistat, pe raza localităţii Matraca, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au surprins, pe raza localităţii Valea Lungă, un bărbat […]