POLIŢIŞTII DÂMBOVIŢENI AU ACŢIONAT PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII SARS-COV2

In ultimele 24 de ore au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate, centrele comerciale, pieţe, târguri şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
La activităţile desfăşurate au participat politişti, jandarmi, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică şi cei de la Protectia Consumatorului.
In urma activităţilor desfăşurate sâmbătă, 4 iulie, până în această dimineaţă, la nivelul judeţului Dâmboviţa, au fost verificate 100 de societăţi comerciale, fiind aplicate 18 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor referitoare la modul de amenajare a teraselor privind distanţarea fizică şi locul prevăzut la mese şi 20 de sancţiuni pentru încalcarea măsurilor de protecţie individuală.
Alte 139 de sancţiuni contravenţionale au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulaţie pe drumurile publice şi 30 la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COVID-19: Apel la simţ civic şi responsabilitate

Realitatea sistemului medical este cruntă. Spitalele destinate cazurilor COVID-19 se sufocă încet şi sigur, atât din lipsă de spaţiu cât şi din lipsă de cadre medicale. Ne confruntăm cu transmiterea susţinută pe scară largă a noului coron-avirus.Dacă la începutul pandemiei COVID-19, majoritatea spitalelor să plângeau că duc lipsă de materiale […]