Poliţiştii dâmboviţeni acţionează 24 din 24 de ore pentru siguranţa cetăţenilor

0 0

Pe raza judeţului Dâmboviţa, au fost organizate 22 de acţiuni punctuale care au vizat şi verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea şi limitarea infectării cu noul Coronavirus.
Astfel, poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali au efectuat verificări în 75 de obiective şi locaţii, fiind prezenţi în zonele unde se formează aglomerări de persoane, pieţe şi restaurante.
De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate au fost controlate 257 de mijloace de transport pentru verificarea respectării măsurilor impuse conform prevederilor Legii nr. 55/2020.
Pentru neregulile descoperite, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, pe parcursul zilei de ieri, au fost aplicate 214 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.505 lei.
Astfel de activităţi vor avea loc şi în perioada următoare în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de protecţie sanitară şi distanţare socială.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Judeţul Dâmboviţa a atins ieri, recordul, 128 de cazuri noi de COVID-19

Până pe 8 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 145.700 de cazuri de persoane infectate cu noul coro-navirus (COVID – 19). 113.112 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 3.130 de cazuri noi de persoane infectate cu […]