Poliţiştii au făcut razie pe drumurile publice din Dâmboviţa

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.
Astfel, doi bărbaţi de 62 şi 19 ani, au fost depistaţi de poliţişti, pe raza localităţilor Brezoaele şi Lunguleţu, în timp ce conduceau autovehicule fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Alţi doi bărbaţi de 36 şi 43 de ani, au fost surprinşi în timp ce conduceau o autoutilitară şi un moped neînregistrat în circulaţie, pe raza localităţilor Cornăţelu şi Răţoaia, sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, un bărbat de 24 de ani, din Gura Şuţii, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, este cercetat de poliţiştii după ce a fost depistat, pe raza localităţii Burduca, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Starea tehnică a autovehiculelor, verificată de poliţişti şi RAR

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea participanţilor la trafic care nu respectă regulile de circulaţie, precum şi pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.Astfel, au fost controlate 58 de autovehicule şi au fost legitimate 69 de persoane.Pentru neregulile descoperite, poliţiştii au aplicat 26 de […]