Politia, Jandarmeria şi Garda de Mediu au descins la Bălteni

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au desfăşurat o acţiune, pe raza localităţii Conteşti, sat Balteni, împreună cu comisari de la Gărda Naţională Mediu, pentru verificarea respectării legislaţiei privind colectarea deşeurilor feroase/neferoase si pentru prevenirea poluării mediului prin incendierea necontrolată a resturilor provenite din dezmembrări auto.
În cadrul acţiunii au fost controlaţi 10 agenţi economici şi, totodată, au fost efectuate doua percheziţii domiciliare la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt.
La activităţi au fost angrenaţi 140 de poliţişti, din care 40 de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, 120 de jandarmi, 14 echipe de control formate din comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele CJ a făcut o vizită de lucru la Sanatoriul Moroeni

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD), Corneliu Ştefan, şi vicepreşedintele Luciana Cristea, au făcut o vizită de lucru la Sanatoriul TBC Moroeni, unitate medicală aflată în subordinea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, unde se doreşte continuarea proiectului de reabilitare, consolidare şi modernizare, în vederea valorificării şi transformării acesteia într-un centru regional […]