Podul peste râui Iaiomiţa, zona Glava din comuna Moroeni a fost finalizat

0 0

Obiectivul finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II are o valoare totală de 1.933.335,32 lei, din care valoarea finanţată de la bugetul de stat este de 1.142.202 lei şi, de la bugetul local, 791.133 lei.
Contractul de finanţare a fost semnat în data de 13.12.2017 şi a avut ca obiect realizarea unui pod cu o lungime de 54 m (cu 3 deschideri x 18 m), o lăţime de 4 metri şi o înălţime de 3 metri. De asemenea, au fost realizate trotuare pietonale pe ambele părţi.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâm-boviţa (CJD), Corneliu Ştefan, şi vicepreşedintele Luciana Cristea, au participat la evenimentul de inaugurare a obiectivului de investiţii „Pod peste râul Ialomiţa, zona Glava, Moroeni”.
„Îl felicit pe domnul primar! Participăm astăzi la un eveniment deosebit pentru Comuna Moroeni, pentru comunitatea locală – inaugurarea acestui pod, realizat prin PNDL, un program prin care foarte multe localităţi din Judeţul Dâmboviţa şi din România au beneficiat de proiecte ample. În al doilea rând, cu siguranţă Consiliul Judeţean Dâmboviţa va sprijini comunitatea locală, Comuna Moroeni, mai ales că, în această zonă, avem şi o staţiune turistică de interes naţional, pe care o avem în vedere pentru a dezvolta această zonă din nordul Judeţului Dâmboviţa. Vom fi alături de toate localităţile din judeţul nostru.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prefectura Dâmboviţa:Toate cele 89 de consilii locale şi Consiliul Judeţean au fost declarate legal constituite

Potrivit dispoziţiilor Codului Administrativ, într-un interval de 60 de zile de la data alegerilor, autorităţile locale deliberative, în speţă consiliile locale şi consiliul judeţean, precum şi primarii şi preşedintele consiliului judeţean, trebuie să îndeplinească o serie de formalităţi pentru ca activitatea acestora să se bucure de plenipotenţiaritatea legii.În acest sens, […]