PNL: Preşedintele Guran „dă milităria jos din pod”

După câteva avertismente, mai mult sau mai puţin voalate, şeful liberalilor dâmboviţeni a arătat că nu uită şi nici nu le iartă colegilor de partid lipsa de implicare politică. Concret, preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, a anunţat excluderea din partid a 12 consilieri locali, din comunele Crânguri, Raciu, Ulieşti şi Lunguleţu. Motivul principal al acestor sancţiuni? N-au avut nicio implicare, nicio activitate politică, „limitându-se, după cum s-a exprimat Guran, la ridicarea indemnizaţiei lunare de consilier.”
În altă ordine de idei, preşedintele Virgil Guran a anunţat că target-ul pentru alegerile prezidenţiale este de 30% din voturi in primul tur de scrutin şi câştigarea turului II, în condiţiile în care PNL susţine candidatura preşedintelui în funcţie, Klaus Johannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 3,43 % - rata şomajului înregistrat în luna mai 2019

La sfârşitul lunii mai 2019, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa erau înregistraţi 6573 şomeri (din care 3100 femei), rata şomajului fiind de 3,43%. Comparativ cu luna precedentă, când rata şomajului a fost de 3,49%, în această lună acest indicator a înregistrat o scădere cu 0,06 […]