PMP urmăreşte introducerea votului electronic la toate tipurile de alegeri

0 0

La iniţiativa Partidului Mişcarea Populară a avut loc dezbaterea „Votul la un click distanţă. Perspective pentru introducerea votului electronic la alegerile din România”. Cu acelaşi prilej a fost lansat şi site-ul www.votezelectron-ic.ro, dedicat campaniei PMP de strângere de semnături online pentru susţinerea votului electronic.
Potrivit unui comunicat transmis de PMP Dâmboviţa, au participat reprezentanţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Ministerului Românilor de Pretutindeni, Ministerului de Externe, Autorităţii Electorale Permanente, Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale şi ai altor partide politice.
„PMP susţine votul electronic pentru toţi românii, indiferent de domiciliu sau reşedinţă, şi pentru toate tipurile de alegeri”, a precizat Liliana Niţu, preşedinte PMP Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anual, primăria va finanţa trei proiecte edilitare propuse şi votate de târgovişteni

După modelul implementat cu succes la Cluj şi Sibiu, Primăria Târgovişte va finanţa, în fiecare an, trei proiecte iniţiate şi votate de cetăţenii oraşului. Pentru a asigura baza legală acestui demers, prin care se urmăreşte creşterea gradului de implicare a târgoviştenilor în actul administrativ, pe ordinea de zi a şedinţei […]