PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului ilicit. Au fost puse în executare 18 mandate de aducere.
Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au documentat activitatea unei grupări infracţionale, alcătuite din 7 persoane, din judeţul Dâmboviţa, bănuite de trafic de droguri de risc (cannabis) şi de mare risc (ecstasy) şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului ilicit.
Din activităţile investigative au rezultat indicii că 4 dintre persoanele în cauză ar fi reprezentat surse de aprovizionare pentru ceilalţi 3 membri ai grupării, care ar fi revândut drogurile, precum şi pentru alte persoane.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat 372 de pastile ecstasy, 41 de bile de staniol ce conţineau cannabis, 6 telefoane mobile, un cântar electronic cu urme de materie vegetală, 2.300 de lei, mai multe recipiente cu urme de substanţe vegetale şi mai multe ţigări confecţionate artizanal conţinând cannabis.
Au fost puse în executare 18 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de sprijinul poliţiştilor specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti.
La activităţi au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Medicii veterinari de liberă practică îşi vor primi drepturile băneşti

Drepturile băneşti cuvenite medicilor veterinari de liberă practică împuterniciţi în condiţiile legii, în conformitate cu prevederile Legii 236/2019 şi a OUG 117/2020, pentru acţiunile sanitare veterinare realizate în luna septembrie, au intrat în conturile Direcţiilor Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) judeţene încă din data de 10 noiembrie. Prima […]