Operaţiune dificilă, desfăşurată contracronometru, pentru salvarea a trei bărbaţi prinşi sub un mal de pământ

0 0

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitaţi în localitatea Braniştea pentru salvarea a trei persoane (bărbaţi de 26, 20 şi 16 ani) surprinse sub un mal de pământ, în timp ce efectuau lucrări la o reţea de canalizare.
Pentru extragerea acestora pompierii au intervenit cu trei echipaje de descarcerare (două de la Detaşamentul Titu şi unul de la detaşamentul Târgovişte) şi două containere multirisc (unul de la ISU Dâmboviţa şi unul de la USISU Ciolpani) şi trei buldoexcavatoare aduse de autorităţile locale. De asemenea, pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la faţa locului au fost prezente trei ambulanţe ale SAJ Dâmboviţa şi 1 elicopter SMURD.
A fost o operaţiune dificilă, care s-a desfăşurat con-tracronometru, timp de aproape 3 ore, condusă de comandantul Detaşamentului de pompieri Titu şi coordonată de inspectorul şef al ISU „Basarab I” Dâmboviţa.
Două dintre victime (baiatul de 16 ani şi bărbatul de 26 ani), care prezentau semne vitale, au fost extrase de pompieri şi predate echipajelor medicale SAJ şi SMURD care le-au acordat asistenţă medicală la faţa locului. Cei doi tineri au fost transportaţi la spitale din capitală, unul cu o ambulanţă SAJ şi unul cu elicopterul
SMURD.
În ciuda tuturor eforturilor făcute de salvatori, din nefericire, cea de a 3-a victimă (bărbatul de 20 ani), care încă de la începutul operaţiunii de salvare nu prezenta semne vitale, fiind acoperită aproape în totalitate de pământ, a fost extrasă de pompieri şi predată echipajelor medicale care au constatat decesul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TRAFICANŢII DE DROGURI DIN DÂMBOVIŢA, LUAŢI PE SUS DE MASCAŢI

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T din Dâmboviţa au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dâmboviţa şi Ilfov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Au fost puse în executare 25 de mandate […]