Published On: vin, feb. 14th, 2020

OFSD Târgovişte a sărbătorit Valentine’s Day alături de tineri

nichiduta.ro
Share This
Tags

Sărbătoarea iubirii, Valentine’s Day este celebrată anual pe data de 14 februarie. Este sărbătoarea care oferă cuplurilor încă un motiv de a-şi exprima sentimentele. Cu acestă ocazie, doamnele din cadrul OFSD Târgovişte condusă de preşedintele Carmen Holban, au pregătit un eveniment dedidicat zilei de Valentine’s Day, având în centru tinerii.

Tinerii sunt încântaţi că există şi o zi a lor, a îndrăgostiţilor, un prilej de a sărbători împreună cu cel (cea) iubit(ă). Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej pentru a-i demonstra persoanei iubite afecţiunea şi dragostea pe care o simţiţi, iar un mesaj, o urare sau o declaraţie de dragoste este întotdeauna bine primită.
Deputatul Carmen Holban, preşedintele OFSD Târgovişte a ţinut

să puncteze că prin această acţiune se sărbătoreşte puterea iubirii de a schimba lumea, de a aduce echilibru, frumos şi creativitate. Mai mult, astfel de acţiuni au menirea de a focaliza atenţia tinerilor către lucrurile care contează cel mai mult, şi anume dragostea şi respectarea valorilor.
Doamnele din cadrul OFSD Târgovişte au invitat un cuplu de tineri care şi-a jurat iubire veşnică. Nu au lipsit suprizele din partea doamnele de la OFSD Târgovişte

pentru cuplul care şi-a jurat iubire veşnică: flori, diplomă, bomboane şi o cină romantică la un restaurant din Târgovişte.
De la eveniment nu au lipsit: preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, deputatul Claudia Gilia-preşedinte OFSD Dâmboviţa,vicepreşedintele CJ, Luciana Cristea, doamnele primar şi viceprimar din judeţ, consilierele judeţene şi consiliere municipale, o parte dintre vicepreşedinţii PSD Dâmboviţa şi alţi invitaţi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro