Obiectivele realizate cu fonduri europene, la dispoziţia cetăţenilor

0 0

baniComişani este una din­tre primele comune din judeţ în care au fost finalizate proiectele finanţate prin Măsura 322 a Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală. Este vorba despre asfaltare de străzi, reabilitarea Căminului Cultural Lazuri şi înfiinţarea unui centru de zi la Comişani
Dacă despre confortul generat odată cu moder­nizarea străzilor lucrurile sunt evidente, trebuie spus că şi celelalte două obiective se bucură de apreciere.

„Cetăţenii beneficiază deja de Căminul Cultural, unde organizează diferite eveni­mente familiale. în ceea ce priveşte Centrul after school, avem deja solicitări şi în spe­cial cei care au serviciu sunt interesaţi să îşi înscrie copiii.

Vom face demersuri pentru a obţine avizele şi autorizaţiile necesare, pentru ca centrul să înceapă să funcţionaze” – a precizat Ion Bătrânu, primarul comunei Comişani.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fermierii vor primi in avans 50% din sprijinul pe unitatea de suprafata

Incepand cu 16 octombrie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va plati, in avans, jumatate din sprijinul pe suprafata aferent anului 2013. Anuntul a fost facut de ministrul Daniel Constantin care a mai declarat ca pune “ mare accent pe sprijinul pe suprafata din 2013”, deci sprijinul pe care il vom […]