Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Popa a inaugurat mai multe şcoli şi grădiniţe în comuna Corbii Mari

Ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop, a participat luni, la inaugurarea Şcolii cu clasele I-IV din satul Grozăveşti, comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa. Unitatea de învăţământ, cu un efectiv de 122 de elevi şi 7 cadre didactice, a fost reabilitată în cadrul Proiectului privind Reabilitarea Infrastructurii Şcolare (P.R.I.S.), derulat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare (UMPMRSU). Valoarea investiţiei se ridică la suma de 1.276.000 lei. Primăria Corbii Mari a contribuit la această investiţie cu suma de 250.000 de lei, bani necesari pentru amenajarea curţii exterioare, achiziţionarea centralelor termice şi alte necesităţi. Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul comunei Corbii Mari alături de Ministrul Educaţiei, Liviu Pop şi senatorul Adrian Ţuţuianu. Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Grozăveşti a fost dată în folosinţă
Totodată a fost inaugurată şi Grădiniţa cu Program Normal nr.1 Grozăveşti. Investiţia s-a realizat prin PNDL 1. Valoarea totală a obiectivului este de 245.333 de lei. Din acestă sumă contribuţia Primăriei Corbii Mari este de 19.943 lei.
Şcoală şi Grădiniţă, ultramoderne în Satu Nou, comuna Corbii Mari
Tot astăzi, în prezenţa Ministrului ‘ I
Educaţiei, Liviu Popa, în comuna dâmboviţeană Corbii Mari, s-a marcat finalizarea proiectului ce a vizat reabilitarea şi modernizarea şcolii şi grădiniţei cu program normal din Satu Nou.
Investiţia s-a realizat prin PNDL1 şi are o valoare de 426.812 lei. Contribuţia Primăriei Corbii mari a fost de 29.463 lei. Au mai fost prezenţi la eveniment: prefectul judeţului Dâmboviţa, Antonel Jîjîie, inspectorul şcolar adjunct, prof. Cristina Stroe, senatorii Titus Corlăţean şi Adrian Ţuţuianu, deputaţii Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Corneliu Ştefan, Carmen Holban, consilieri locali, elevi, părinţi şi cadre didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Transparentizarea procedurilor de intervenţie ale poliţiştilor şi jandarmilor

Centrul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din Târgovişte a fost gazda unei conferinţe de presă susţinută de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Zepişi Danil, împuternicit inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, colonel Matei Viorel – Dumitru, cms. şef Denis Pîrvu, adjunctul Inspectoratului […]