Ministrul Economiei a venit în Dâmboviţa şi s-a întâlnit cu reprezentanţii industriei de apărare din judeţul Dâmboviţa

0 0

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, împreună cu ministrul economiei, Minai Fifor, senatorul Titus Corlăţean, secretarul de stat din Ministerul Economiei, Ion Radu, şi directorul general al Romarm SA, general (r) Constantin Croitoru, au efectuat o vizită de lucru la cele trei unităţi ale industriei de apărare din judeţul Dâmboviţa, respectiv UPS Dragomireşti, Automecanica Moreni şi Uzina Mecanică Mija.
Ministrul Economiei, Mihai Fifor a subliniat faptul că îl interesează foarte mult ceeea ce se întâmplă la cele trei uzine din Dâmboviţa, respectiv UPS Dragomireşti, Automecanica Moreni şi Uzina Mecanică Mija, drept pentru care le-a vizitat
Ministrul Fifor a mai spus că de câteva săptămâni se face o analiză riguroasă în ceea ce priveşte industria de apărare din România legat de ce poate oferi dotării Armatei Române. Au fost analizate priorităţile de dezvoltare ale celor trei societăţi comerciale, dar şi aspecte privind colaborarea cu MApN până la sfârşitul anului 2017 şi perspectivele pentru perioada 20182020.
Ministrul Economiei, Mihai Fifor a îndemnat reprezentanţii firmelor de profil să analizeze cu mare atenţie evoluţia pieţei de profil şi să continue procesul de retehnologizare, astfel încât să poată răspundă cerinţelor Armatei României.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, a vizitat unităţile spitaliceşti din Dâmboviţa

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Marian Burcea, au efectuat o vizită de lucru în Judeţul Dâmboviţa. Evenimentul a cuprins o vizită, în data de 10 august, la trei unităţi spitaliceşti din judeţ şi, respectiv, o întâlnire de lucru, în data de 11 august, […]