Mesaj mobilizator pentru PSD Dâmboviţa: „Haideţi la treabă. De astăzi, începe turul 2”

Proverbul ” Omul sfinţeşte locul”, s-a reconfirmat din nou la Voineşti, în ceea ce priveşte şi activitatea pe linie de partid a edilului Dănuţ Gabriel Sandu, viceprimarului Constantin Popa şi a echipei de consilieri locali ai PSD, care sunt acei oameni în urma cărora se vede ceva, şi care au sădit sămânţa omului de calitate.
La Voineşti, PSD a câştigat primul tur al alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie 2019 , cu scorul de 42%. Echipa PSD Voineşti în frunte cu edilul Gabriel Dănuţ Sandu este una dintre puţinele organizaţii al PSD Dâmboviţa care a făcut campanie electorală din poartă în poartă şi nu a ţinut să-şi popularizeze activitatea pe reţelele de socializare.
Nu trebuie să ascundem faptul că de foarte multe ori, gurile rele de prin PSD Dâmboviţa, acuza organizaţia PSD Voineşti de trădare, însă munca şi rezultatul obţinut de PSD Voineşti, au confirmat fpatul că alţii sunt trădătorii care nu fac altceva decât să strice imaginea celor ce muncesc şi pun suflet pentru partid .
Un lucru este foarte important de menţionat , primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu a fost şi vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, însă anul trecut, pe 20 decembrie, a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PSD . Dănuţ Gabriel Sandu a precizat că a rămas un membru devotat al Partidului Social Democrat, singurul partid în care a activat şi activează şi pentru care îşi face datoria cu devotement.
Cât a fost vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Dâmboviţa din anul 2009 şi până în 2018, Dănuţ Gabriel Sandu, acoordonat activitatea politică în zona Colegiului electoral „Valea Dâmboviţei”, obţinând rezultate remarcabile la nivel judeţean, în toate scrutinele electorale, atât ca număr de voturi cât şi ca procentaj.
De multe ori primarului Gabriel Dănuţ Sandu şi echipei PSD Voineşti, li se mai şi neagă valoarea tocmai pentru că insistenţa cu care aceştia se remarcă doar făcând fapte şi lucruri pe placul societăţii, fără să dorească să fie priviţi ca excepţii şi recompensaţi pentru asta, stârneşte şi invidia şi, poate, ura celor care doar mimează că sunt devotaţi partidului şi că fac numai ei bine. Edilul Gabriel Dănuţ Sandu a avut şi un mesaj foarte tranşant, la mai putin de 24 de ore de la finalizarea votului pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale.
„Bună dimineaţa !Haideţi la treabă .De astăzi,începe turul 2 .Avem nevoie de toti votanţii Pro România şi nu numai atât .Eu simt ca se poate .Trebuie să dăm dovadă de înţelegere, să lăsăm la o parte tot ceea ce înseamnă orgoliu şi numai asa putem fi învingători în finală .Am dus candidatul nostru în turul 2 de aici încolo de la centru trebuiesc luate hotărări înţelepte .Dacă nu facem astăzi alianţe riscăm izolarea cu 30 %.Doamne ajută .”,
a declarat primarul comunei Voineşti, Gabriel Dănuţ Sandu.
Un lucru este sigur, numărul celor care lasă ceva semnificativ după ei pare a se împuţina într-o lume în care totul pare de unică folosinţă, chiar şi respectul faţă de cei ce se încăpăţânează să lase ceva semnificativ în noi, pentru noi, pentru cei care ne mulţumim cu vorba, „fie ce o fi, azi, mâine vom vedea”. Omul, prin excelenţă, are datoria să lase celor care vin după el posibilitatea de a se rosti, în amintirea lui, vorba, „omul acesta a sfinţit locul”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

176 de ani de la înfiinţarea artileriei române moderne

Ziua de 10 noiembrie 1843 ocupă un loc privilegiat în sufletul artileriştilor. La acea dată, prin ” Porunca Domnească nr. 198 „, domnitorul Gheorghe Bibescu legitimează înfiinţarea primei baterii de artilerie în Ţara Românească, act ce simbolizează constituirea artileriei ca armă de sine stătătoare. Începuturile artileriei se pierd în negura […]