Lucrările de infrastructură din judeţ au fost din nou în atenţia conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Primul obiectiv vizat a fost „Covor bituminös pe DJ 401 A Miuleşti-Mărunţişu-Tomşani-Poroinica-Mogoşani-Merii”, cu o lungime de aproximativ 23 de km şi o valoare totală de 6.231.122 lei. A fost vizitat sectorul Merii-Mogoşani, unde s-a turnat covor asfaltic pe o lungime de circa 3 km.
Vizita a continuat în comuna Crângurile, unde a fost analizat stadiul lucrărilor de asfaltare pe drumul local Pătroaia Deal-Pătroaia Vale, pe o lungime de 0,782 km, care face parte din obiectivul „Asfaltare drumuri locale pe o lungime de 2,251 km, în comuna Crângurile, judeţul Dâmboviţa”.
A fost verificată şi starea podului metalic peste Argeş, care are un grad de uzură şi degradare avansat şi care este restricţionat circulaţiei agabaritice şi pentru care autorităţile locale au solicitat sprijin financiar la Compania Naţională de Investiţii.
În continuare s-a verificat stadiul lucrărilor la obiectivul „Covor bituminos DJ 702A, sector Potocelu – Ludeşti – Hulubeşti – Valea Mare -Livezile – Voia”, finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Dâmboviţa în cadrul programului de covoare bituminoase, etapa I, proiect în valoare totală de 6.808.986,83 lei, ce vizează reabilitarea a 18,665 km de drumuri judeţene, din care s-au realizat aproximativ 15 km pe raza comunelor Ludeşti, Hulubeşti, Valea Mare şi Crângurile. Pe acest sector, după finalizarea lucrărilor de asfaltare, urmează realizarea lucrărilor la acostamente, şanţuri şi marcaje rutiere.
Vizita s-a încheiat în comuna Raciu, unde SC LDP SA continuă realizarea de covoare asfaltice pe un sector de aproximativ 2 km, pe DJ 702 B, pentru reabilitarea sectoarelor avariate din beton de ciment.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zile libere plătite pentru supravegherea copiilor în cazul limitării sau suspendării cursurilor în şcoli, grădiniţe sau creşe

Părinţii vor beneficia de zile libere plătite pentru supravegherea copiilor pe perioada în care activităţile didactice din şcoli, grădiniţe sau creşe sunt limitate sau suspendate ca urmare a răspândirii coronavirusului SARS-COV-2.Guvernul a decis, prin Ordonanţă de Urgenţă, ca zilele libere să fie acordate unuia dintre părinţi dacă îndeplineşte, cumulativ, două […]