Liceele tehnologice cu profil preponderent agricol sunt susţinute financiar de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

0 0

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale se află în plin proces de semnare a contractelor de finanţare pentru investiţii specifice şi asigurarea unor cheltuieli materiale pentru un număr de 56 de licee tehnologice cu profil preponderent agricol, a căror listă este prezentată în anexă.
Prin implementarea măsurilor cuprinse în contractele de finanţare, MADR vizează dezvoltarea învăţământului liceal agricol românesc, având ca scop realizarea obiectivului de întinerire şi profesionalizare a forţei de muncă din agricultură.

Susţinerea financiară, prevăzută în contractul de finanţare, se realizează în baza unui Program anual de investiţii specifice activităţii de învăţământ în domeniul agriculturii.
Programul de investiţii specifice pentru anul 2020 a fost elaborat în funcţie de necesităţile fiecărui liceu agricol şi aprobat de către MADR, iar finanţarea se asigură de la bugetul de stat către bugetele locale, prin bugetul MADR.
Valoarea totală a finanţării pentru anul 2020 este de 10 milioane lei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Skatepark "Chindia", aproape de recepţie!

La viitorul skatepark lucrările avansaeză rapid, intenţia autorităţilor fiind aceea de a deveni funcţional în perioada imediat următoare. Investiţia, unica în oraşul nostru şi finanţată din bani europeni, reprezintă un spaţiu de relaxare cu foarte multe facilităţi, incluzând echipamentele de skate şi de fitness, spaţiile verzi generoase, având o suprafaţă […]