Incendiu la o anexă şi o casă din localitatea Mogoşani

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost alertaţi şi au intervenit cu 3 autospeciale de intervenţie pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (bucătărie de vară) din localitatea Mogoşani.
Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins şi la acoperişul unei locuinţe situată în imediata apropiere, pe proprietatea învecinată.
La prima proprietate (de unde a pornit incendiul) au ars: bucătăria de vară (construită din lemn) pe o suprafaţă de cca. 30mp şi materiale combustibile din aceasta (piese de mobilier şi obiecte de uz casnic şi gospodăresc). La cea de a doua proprietate a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 150mp şi cca. 500kg porumb (boabe).
Intervenţia promptă a pompierilor, care au lichidat incendiul în mai puţin de o oră, a salvat din calea flăcărilor locuinţa proprietarului şi restul casei vecine.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza unor scăpări de gaze combustibile (butan) la o butelie de aragaz, proprietarul verificând etanşeitatea buteliei cu o lumânare.
Din fericire, în urma producerii evenimentului nu s-au înregistrat victime.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor

Accidentele grave au scăzut cu 33,3%.Infracţionalitatea sesizată a scăzut cu 22, 5%.În această perioadă, structurile MAI au acţionat integrat, în baza Planului General de Măsuri pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi asigurarea climatului de ordine publică pe timpul sezonului estival -2020, aprobat de Ministrul Afacerilor Interne.Astfel, în prima […]