În timp ce supraaglomerarea de la Neamţ a condus la un tragic deznodământ, 100 de paturi ATI au fost libere la Leţcani

România traverseaza o perioada foarte dificila, în primul rând din cauza crizei COVID-19 dar şi a haosului generat de deciziile luate haotic fara a ţine cont de realitateadin teritoriu şi fara a gândi atât minusurile cât şi plusurile ce pot aparea.
Ceea ce este foarte grav, focul haosului şi al incompetenţei loveşte iar moartea îşi ia tributul. Se pare ca viaţa românilor se rezuma doar la nişte cifre şi nimic altceva.
PSD Dâmboviţa spune ca Tragedia de la Neamţ este rezultatul incompetenţei con-ducatorilor acestei ţari şi a modului catastrofal în care aceştia au gestionat pandemia: ” Este rezultatul deciziilor contradictorii venite de la Guvern: pe de o parte, au obligat spitalele sa primeasca toţi pacienţii chiar daca nu mai aveau paturi libere, iar pe de alta parte DSP-urile întârziau în avizarea suplimentarii de paturi. Tot greul a fost aruncat pe umerii medicilor care fac eforturi supraomeneşti pentru salvarea vieţilor, în acest haos creat de incompetenţa Guvernului Orban. Este de neacceptat ca acum Orban şi PNL sa încerce sa dea vina pe medici pentru aceasta nenorocire. Prim-ministrul Orban şi ministrul Tataru trebuie sa îşi dea demisia imediat pentru acest eşec tragic în gestionarea pandemiei. Cum mai pot Orban şi Tataru sa stea în funcţie când ştiu ca au ţinut goale 100 de paturi ATI la Leţcani, în timp ce supraaglomerarea de la Neamţ a condus la acel tragic deznodamânt? Pacienţii de la Neamţ sunt victimele pan-demiei gestionate catastrofal de Guvernul Orban.
Nu s-ar fi ajuns la aceasta suprasolicitarea secţiilor de Terapie Intensiva, daca Executivul s-ar fi ocupat mai mult de pandemie şi mai puţin de alegeri.”, acesta este mesajul transmis de PSD Dâmboviţa pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Piaţa Revoluţiei, în plin proces de reabilitare

Continua în ritm susţinut lucrarile de reabilitare-reamenajare a Pieţei Revoluţiei, din zona centrala a Municipiului Târgovişte. „In paralel cu intervenţiile de refacere integrala a pavimentului, a iluminatului public sau a mobilierului urban, au debutat si lucrarile de amenajare peisagistică, urmând a fi plantaţi peste 600 de arbori si arbuştii- a […]