Geórgica Dumitru va candida pentru şefia Pro România Dâmboviţa

Membru fondator al partidului şi coordonator al organizaţiei judeţene, Georgică Dumitru şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al Pro România Dâmboviţa. Anunţul a venit ca răspuns la întrebările jurnaliştilor, în contextul în care, printre deciziile adoptate duminica trecută, la Delegaţia Naţională a Pro România, se numără organizarea, în septembrie, a unui congres pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale şi, ulterior, organizarea de alegeri la nivel judeţean.
În altă ordine de idei, Georgică Dumitru a declarat că scorul obţinut de Pro România Dâmboviţa la alegerile europarlamentare este unul foarte bun: „Întotdeauna este loc de mai bine dar, în opinia mea, este extraordinar că, din nimic, am obţinut 12%. Într-un timp extrem de scurt a trebuit să convingem dâmboviţenii să voteze Pro România şi, în paralel, să continuăm munca de organizare.”
Georgică Dumitru a remarcat aici scorurile foarte bune obţinute la Târgovişte, dar şi în comune ca Gura Ocniţei şi Băleni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A PLECAT VALENTIN ALEXANDRU

Atacantul sosit în iarnă de la Dunărea Călăraşi nu a fost păstrat în lot de Viorel Moldovan şi a semnat cu nou promovata, Gloria Buzău Începutul de săptămână ia adus Gloriei Buzău încă două transferuri pentru Liga 2. Echipa antrenată de Ilie Stan a ajuns, astfel, la patru achiziţii de […]