Gabriel Grozavu, despre primarii traseişti: „Se consideră victime ale unor jocuri de imagine ale PSD”

0 0

După aproape două săptămâni de la numirea în funcţia de preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu a susţinut prima conferinţă de presă în această calitate. Nu singur, ci alături de secretarul general al organizaţiei judeţene, Gabriel Plăiaşu şi vicepreşedintele PNL Virgil Guran, care va coordona activitatea filialei, împreună cu vicepreşedintele regional Răducu Filipescu.
În mod firesc, Grozavu a fost chestionat şi cu privire la cei cinci primari liberali care au participat la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Dâmboviţa, din data de 4 mai. Răspunsul aproape că nu merită comentarii:
„Am discutat cu cei cinci primari. Mi-au spus că au fost invitaţi la o întâlnire unde vor participa toţi primarii din Dâmboviţa, subiectul principal fiind PNDL II şi un alt subiect referendumul pentru familia tradiţională. Nu li s-a impus nimic, n-au fost forţaţi şi se consider victime ale unor jocuri de imagine ale PSD. Nu li s-a spus că este şedinţă de partid.”

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CIFRELE ETAPEI ÎN LIGA A ll-A

Ediţia 2017-2018 a eşalonului secund este cea de-a doua din istoria competiţiei în formatul cu o singură serie. în noul sezon participă 20 de echipe, în 2017 urmând a se disputa şi primele două etape ale returului. lată cele mai interesante şapte cifre pentru runda cu numărul 34: – 18 […]