FOTBAL JUDEŢEAN MAI SUNT DOUĂ SĂPTĂMÂNI PANĂ LA JOCURILE DIN CUPA ROMÂNIEI

S.A.
0 0

sportAşa cum s-a procedat în fiecare an calendaristic, competiţiile oficiale încep cu faza CUPEI ROMÂNIEI, apoi cu campionatul, partea a doua a ediţiei 2012-2013.
Duminică, 3 martie, orele 11:00, sunt programate meciurile din 16-imile CUPEI ROMÂNIEI, faza judeţeană.
Sunt calificate 32 de echipe, două din categoria
PROMOŢIE, 13 din ONOARE
şi 17 din Liga a 4-a.
împerecherea echipelor se ştie, s-a realizat în funcţie de categoria valorică, de zona geografică şi ordinea din clasament la finalul turului.
Pentru a participa, totuşi, la aceste partide, jucătorii trebuie să aibă drept de joc pentru anul 2013.
Pentru aceasta, delegaţii echipelor calificate în 16-zimi trebuie să se prezinte la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA cu legitimaţiile jucătorilor pentru aplicarea vizei anuale, însoţite de tabelul nominal cu toţi jucătorii pentru care se solicită viza anulată, dar şi cu copiile cărţilor de identitate ale tuturor jucătorilor, fără de care nu vor primi viza anuală pe carnete.
Cum timpul este foarte scurt (12 zile), iar numărul echipelor care nu s-au înscris este mare, e posibil ca pentru cele care vor veni în ultimele zile pentru viză să nu mai fie timp fizic, deoarece într-o zi, se pentru a înscrie şi aplica vizele şi înscrierea CNp-ului pe fişele personale şi carnete, durează 3-4 ore pentru fiecare echipă.
Pe zi nu se pot rezolva mai mult de 4 echipe (până seara la orele 19-20). De aceea, fac un ultim apel la echipele care încă nu s-au înscris, cu menţiunea că participarea în CUPA ROMÂNIEI
este obligatorie, iar refuzul de neprezentare se sancţionează cu 3 puncte din clasament. Nu s-au prezentat până acum A.S. DOICEŞTI, UTCHIM GĂEŞTI, FLACĂRA MORENI, GLORIA CORNEŞTI, AVÂNTUL PRO-
DULEŞTI, PETROLUL VALEA MARE, PAS PUCIOASA,
RECOLTA GURA ŞUŢII, F.C. CONŢEŞTI, VOINŢA PERŞINARI, VOINŢA
PIETROŞIŢA, LUC. DĂRMĂNEŞTI, OLIMPIA RUNCU, VOINŢA CREVEDIA, PROGRESUL MĂTĂSARU, SĂGEATA CONPET CĂTUNU,
A.S. CORBII MARI, OLIMPIA
PICIOR DE MUNTE, VIITORUL GHEBOAIA, OLIMPIA MORTENI, SĂGEATA BRANIŞTE.
Toate aceste echipe sunt calificate în 16-imile
CUPEI ROMÂNIEI şi au
obligaţia să participe, pe 3 martie, la jocuri.
Aşadar, cei care nu vor veni în timp util nu vor putea să se prezinte la meciuri fără viza anuală pe carnetele jucătorilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Meci amical Utchim Găeşti - Urban Titu 0-1 (0-1) La întoarcerea din cantonament

A marcat Săndulescu (min. 23). Meciul s-a disputat pe stadionul Tineretului. Utchim: Nicoale -Matei, Radu, Constantin, A. Gheorghe – Chiva, Ghenu, lorgulescu, Căldăraru -Dragotă, Enescu. Au mai jucat: Trandafir, Orjan, Negoescu. Antrenori: Dan Mieluşică şi Adi Necşoiu. Urban (prima repriză): Dumitru – Dan, Lică, Tudose, Mirescu – Corbul, Mihăilescu, Lambă, […]