FINANŢĂRILE RAMBURSABILE

0 0

baniIn MO nr. 93/2013 a fost publicată Legea 4/2013 pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar. Plafonul soldului bugetului general consolidat exprimat ca procent în produsul intern brut este în anul 2013 de -2,1%, iar în anul 2014, de -1,8%.
Plafonul cheltuielilor de personal ale bugetului general consolidat, exprimat ca procent în produsul intern brut, este de 7,4% în anul 2013 şi de 7,4% în anul 2014.
La elaborarea proiec-ului legii bugetului de stat şi a legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anii 2013 şi 2014, plafoanele indicatorilor prevăzute mai sus sunt obligatorii. În anul 2013 plafoanele privind finanţările rambursabile care pot fi contractate de către unităţile administrativ-teritori-ale, precum şi cele privind tragerile din finanţările rambursabile contractate sau care urmează a fi contractate de către unităţile administrativ-te-ritoriale sunt în sumă de 800,0 milioane lei şi, respectiv, în sumă de 970,0 milioane lei. Plafoanele prevăzute de lege nu cuprind finanţările rambursabile destinate refinanţării datoriei publice locale şi finanţările rambursabile destinate proiectelor care beneficiază de fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană, inclusiv cele cuprinse în Planul Elen de Reconstrucţie şi Dezvoltare Economică a Balcanilor -HIPERB.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Grupul reformiştilor va trage sforile în PDL?

In ceea ce priveşte PNL, lucrurile sunt clare: Crin Antonescu, preşedintele partidului. Acum a mai rămas de clarificat cine va fi şef în tabăra bastardului politic al liberalilor: PDL. Pentru a închide definitiv gura celor ce făceau fel de fel de speculaţii la adresa viitorului său politic, Emil Boc a […]