Final de carieră pentru patru pompieri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

La sediul ISU „Basarab I ” Dâmboviţa, a avut loc un eveniment emoţionant pentru pompierii dâmboviţeni -trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a patru cadre militare: plutonier adjutant şef NEAGU Nicu de la Detaşamentul Pucioasa (37 ani vechime în muncă), plutonier adjutant şef NIŢOI Ilie Iulian de la Detaşamentul Titu (29 ani vechime în muncă), plutonier adjutant şef PĂUNES-CU Gheorghe de la Detaşamentul Găeşti (35 ani vechime în muncă) şi plutonier adjutant şef CROITORU Romică de la Detaşamentul Târgovişte (33 ani vechime în muncă).

Pe timpul activităţii desfăşurate în cadrul instituţiei s-au remarcat prin profesionalism, curaj şi implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate.
Cu ocazia pensionării, celor patru cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulţumire pentru întreaga activitate profesională.
Acum, la finalul carierei lor, colegii îşi exprimă cele mai sincere gânduri de admiraţie şi respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"PIRAŢI RUTIERI" DIN TOATĂ ŢARA, VERIFICAŢI DE POLIŢIŞTI

Poliţiştii din toate judeţele au făcut verificări pentru a depista şoferii care efectuează transport ilegal de persoane, aşa numiţii „piraţi rutieri”. Peste 250 de maşini au fost imobilizate în urma controalelor din ultimele 5 luni.Începând din luna februarie, până la sfârşitul lunii iunie 2020, la nivel naţional, sub coordonarea Direcţiei […]