Exerciţiu cu două scenarii, pus în practică de ISU Dâmboviţa

A fost testat, pentru cazul producerii unui accident major, Planul de urgenţă externă al unui operator economic din Doiceşti, încadrat la Risc Major (SEVESO).
În cadrul exerciţiului au fost testate două scenarii. Prima situaţie a fost cea în care s-a produs o deversare de apă amoniacală şi dispersie de vapori de amoniac, iar a doua situaţie a fost cea a unui incendiu la magazia de substanţe inflamabile.
Exerciţiul a urmărit viabilitatea Planului de Urgenţă Externă, antrenamentul forţelor de intervenţie din obiectiv pentru realizarea unei reacţii optime, respectiv înştiinţarea, avertizarea, alarmarea şi informarea forţelor de intervenţie, a autorităţilor publice cu atribuţii în domeniu şi a populaţiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIŞTE execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune

În perioada 19.0528.05.2021, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIŞTE execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune. în acest sens, va fi întreruptă energia electrică la micii consumatori şi la consumatorii casnici, în localităţile menţionate mai jos:MIERCURI, 19.05.2021 (completare lucrări anunţate anterior pentru această […]