Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 177 cazuri medicale

În perioada 01 – 07 iunie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 28 evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 9 acţiuni pentru asigurare zonă, 11 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 2 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocare uşă şi îndepărtare elemente de construcţie). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 177 cazuri medicale.
În această perioadă, personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat 3 controale pe linia situaţiilor de urgenţă, din care: două la unităţi de învăţământ şi unul la o unitate din domeniul silvic. S-au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale principale constând în 3 avertismente.
În această perioadă, ISU „Basarab I” Dâmboviţa a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locaţiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti, pentru spijinul DSP Dâmboviţa în desfăşurarea acţiunilor specifice, precum şi acţiuni de decontaminare a tehnicii şi personalui care a participat la misiunile de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Incendiu pornit de la un trăsnet

În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de avertizarea imediată COD GALBEN (caracterizată de descărcări electrice frecvente, averse, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat grindină de mici dimensiuni), în data de 10 iunie, intervalul orar 22:40 – 23:30, au fost afectate o locuinţă în comuna Sălcioara, o reţea […]