Dpt. Oana Vlăducă Parlamentarii Pro România vor vota la vedere moţiunea, dar nu vor semna textul

0 0

Dpt. Oana Vlăducă a explicat într-o conferinţă de presă decizia Pro România de a vota moţiunea de cenzură, în condiţiile în care parlamentarii partidului nu vor semna textul acesteia:
„Parlamentarii Pro România vor vota „la vedere” moţiunea de cenzură, dar nu vor semna textul. Nu vrem să fim noi acuzaţi că am salvat Guvernul Dăncilă. Nu semnăm pentru că avem motivele noastre pentru a demite guvernul.” Oana Vlăducă a amintit în acest context că PSD are Congres pe 29 iunie, un congres „cu cuţitele în aer” şi că este nevoie de inteligenţă politică pentru ca moţiunea să treacă. Trebuie atraşi parlamentari PSD şi, în mod logic, calendarul moţiunii trebuie să fie după congres, când vor fi mari nemulţumiri în unele tabere şi mulţi parlamentari social democraţi nu vor mai fi dispuşi să îşi susţină guvernul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 619 locuri de muncă disponibile în această săptămână

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 619 locuri de muncă, din care numai opt pentru persoanele cu studii superioare. Nu mai puţin de 444 de posturi se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi alte 167 de locuri […]