Dpt. Florin Popescu, preşedintele PDL Dîmboviţa: „Patru combinate au fost vândute la preţul unei sticle de vodcă”

Conferinta PDL 30.01.2013In opinia deputatului Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, vânzarea celor patru combinate care au aparţinut grupului Mechel către firma Invest Nikarom reprezintă „o tranzacţie suspectă. Din punctul meu de vedere, este posibil să fie şi evaziune fiscală. Este o mare jignire pentru oamenii care au construit şi lucrat în COST şi celelalte combinate, care valorau împreună peste un miliard de euro.”
Florin Popescu a apreciat poziţia exprimată de primul ministru Victor Ponta, care a promis sprijin pentru investitorii dispuşi să preia combinatele de la Târgovişte, Buzău, Brăila şi Câmpia Turzii, dar a criticat „impasibilitatea autorităţilor faţă de vânzarea pe nimic a perlei siderurgiei româneşti. Tranzacţia este cel puţin dubioasă. De aceea, solicit Ministerului Economiei şi AVAS, precum şi tuturor instituţiilor abilitate, să verifice modul în care s-a realizat această tranzacţie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Victor Ponta promite sprijin investitorilor dispuşi să preia uzinele Mechel

■ Printr-un comunicat de presă, Mechel a anunţat vânzarea combinatelor din România pentru suma de 230 lei! Primul ministru Victor Ponta a declarat că guvernul va sprijini orice nou investitor dispus să preia şi să redreseze unităţile aparţinând companiei Mechel România, între care şi Combinatul de Oţeluri Speciale din Târgovişte. […]