„Donează sânge! Salvează o viață!”

Date:

O nouă sesiune a campaniei de donare de sânge „Donează sânge! Salvează o viață!” s-a desfășurat pe 26 aprilie, la sediul Jandarmeriei Dâmbovița cu sprijinul de specialitate al personalului medical.

Susținători frecvenți ai campaniilor umanitate, dar și parteneri fideli ai centrului, 30 de jandarmi  dâmbovițeni au donat sânge, iar prin gestul lor altruist au manifestat empatie și solidaritate față de oamenii a căror viață depinde de o transfuzie sanguină.

Această acțiune, care a devenit o tradiție la nivelul Jandarmeriei Dâmbovița, face parte din campania inițiată la nivel național de Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia și a avut ca scop conştientizarea cetăţenilor cu privire la importanţa şi beneficiile donării de sânge, dar mai ales contribuția adusă pentru salvarea unor persoane care au nevoie urgentă de sânge.

” Mulțumim personalului Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița pentru buna colaborare și pentru modul profesionist în care își desfășoară activitatea!”, a transmis IJJ DÂMBOVIȚA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...