Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan este noul preşedinte al CJ Dâmboviţa

Duminică, 27 septembrie, în urma alegerilor locale, deputatul Corneliu Ştefan a câştigat cu peste 50% fotoliul de preşedinte al CJ Dâmboviţa.
PSD a câştigat alegerile în cele două municipii din judeţ, respectiv Târgovişte şi Moreni. De asemenea, din cele 89 de localităţi ale judeţului, candidaţii PSD au obţinut funcţia de primar în 63 de primării.
„La nivelul judeţului, PSD a câştigat 63 de primării. În Târgovişte, primarul Cristian Stan a câştigat cu peste 65%, am câştigat municipiul Moreni, oraşele Pucioasa şi Fieni, de asemenea 59 de comune. Dintre localităţile pe care le-am câştigat cu oameni noi vreau să amintesc Ani-noasa, Doiceşti şi Dobra.
PSD a câştigat şi în trei localităţi unde erau primari ai altor partide: Lucieni, Pucheni, unde au fost primari PNL, şi Hulubeşti, unde a fost primar ALDE”, a declarat, în noaptea de duminică spre luni, preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.
Scorul electoral obţinut de PSD la CJ Dâmboviţa este de aproximativ 50%.
„Venim în faţa dâmboviţenilor cu un proiect politic puternic, cu un proiect politic administrativ care să se reflecte în nevoile dâmboviţenilor.
La nivelul CJ Dâmboviţa avem un scor istoric, după numărarea a aproape 50% dintre secţiile de vot, se pare că avem aproape 50% pentru consilieri judeţeni şi peste 50% pentru preşedinte de Consiliu Judeţean”, a precizat Corneliu Ştefan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crucea Roşie Dâmboviţa dotează cu 45 de boilere performante şcoli, grădiniţe, dispensare şi Centre Sociale din judeţul Dâmboviţa

Crucea Roşie Dâmboviţa şi Ariston Thermo România continuă misiunea de a aduce confortul chiar şi acolo unde acesta pare foarte greu de atins. Este vorba campania umanitară Ariston Comfort Challenge prin care neam asumat misiunea de a transforma accesul la apă caldă din lux în normalitate.Crucea Roşie Dâmboviţa a primit […]