Deputatul PSD, Corneliu Ştefan: O prioritate este aplicarea programului de guvernare la nivel naţional, judeţean şi local

0 0

Parlamentarul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a afirmat în cadrul unei conferinţe că legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE, va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public şi la creşterea netă a veniturilor românilor.
„Prin această lege reuşim să eliminăm inechitatea în ceeea ce priveşte drepturile salariale în domeniul public.
Prin aplicarea acestei legi ne apropiem de nivelul existent în ţările din vestul Europei. În acest domeniu cred că am intrat pe domeniul normalităţii”, a afirmat deputatul Corneliu Ştefan. Deputatul Corneliu Ştefan a mai spus că la acest moment, cel mai important este să se pună în aplicare programul de guvernare la nivel naţional, judeţean şi local:
” Pentru noi parlamentarii şi toţi aleşii locali ai PSD, cel mai important este să punem în aplicare programul de guvernare la nivel naţional, judeţean şi local.Avem un program de guvernare bine structurat, prezentat în campania electorală şi pentru preşedintele PSD dar şi pentru noi, acestea sunt lucrurile de care ne vom ţine.”, a mai spus deputatul Corneliu Ştefan.
Deputatul Corneliu Ştefan are încredere că programul de guvernare al PSD, va fi aplicat punct cu punct.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"ARIPI FRÂNTE"

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu poliţiştii de la transporturi din Dâmboviţa, au organizat o activitate preventivă în gara din Târgovişte. Activitatea a fost derulată în cadrul Campaniei de prevenire a violenţei în familie „Aripi Frânte”, iniţiată de Poliţia Română şi Asociaţia „Necuvinte”. […]