Deputatul liberal Cezar Preda, pe aceeaşi lungime de undă cu şeful statului

Adrian NĂSTASE

Deputatul PNL Cezar Preda susţine fără rezerve poziţia exprimată de preşedintele Klaus Johannis, cu privire la necesitatea legitimării cât mai repede, prin votul popular, a unei noi majorităţi politice. Acesta a şi postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj elocvent al preşedintelui României: „Doar votul românilor poate configura o nouă majoritate care să pună în practică viziunea pe care şi eu, dar şi mulţi alţi oameni de bună credinţă, pro-europeni, pro-occidentali, susţinători ai democraţiei şi statului de drept, o sprijinim.
Avem nevoie de o majoritate politică largă, pro-europeană, cu care să relansăm România, care să asigure o bună guvernare şi să susţină lupta anticorupţie. Avem nevoie de o resetare a statului în ansamblu.
Dacă vor să dea dovadă de responsabilitate partidele de opoziţie, toate, trebuie să aibă un comportament rezonabil în caz de criză. Există suficiente voturi în Parlament pentru a susţine chiar şi o soluţie de tranziţie, care să înlocuiască actualul Guvern şi să oprească dezastrul actual.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian ŢuWianu. senator Pro România: Va fi o bătălie intensă pentru cine va intra în turul II

Senatorul Adrian Ţuţuianu a fost desemnat coordonatorul campaniei pentru alegerile prezidenţiale din partea Pro România, partid care, în alianţă cu ALDE, susţine candidatura lui Mircea Diaconu. Acesta a explicat într-o conferinţă de presă că a fost înfiinţată Alianţa „Un om”, care îşi propune să susţină candidatura lui Diaconu ca independent. […]