DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN ŞI-A PREZENTAT ACTIVITATEA DIN PARLAMENT DAR ŞI DIN TERITORIU

0 0

Transparenţa şi comunicarea sunt principiile care stau la baza activităţii parlamentare desfăşurată de către deputatul PSU Uâmboviţa, Corneliu Ştefan. Parlamentarul Corneliu Ştefan şi-a prezentat raportul privind activitatea în prima sesiune parlamentară din perioada ianuarie-iunie
2017.
Ueputatul PSU Uâmboviţa, Corneliu Ştefan este membru în Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din cadrul Camerei Ueputaţilor.
Totodată deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan face parte din Uelegaţia Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei şi din Grupurile de prietenie cu Parlamentele altor state:
– Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Plurinaţional Bolivia
– Grupul parlamentar de prietenie cu Irlanda
– Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Portugheză
În perioada ianuarie-iunie 2017, deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a avut şase propuneri legislative iniţiate, 10 întrebări şi interpelări, o moţiune semnată şi susţinută şi o declaraţie politică.
Deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a ţinut să sublinieze şi ultimele trei măsuri puse în aplicare de Guvernul României, începând cu 1 iulie
2017:
La 1 iulie 2017 punctul de pensie a crescut la 1.000 de lei, faţă de 871 de lei în 2016.
Bugetarii primesc de la 1 iulie vouchere de vacanţă, în limita sumelor prinse în buget şi intrarea în vigoare a Legii salarizării unitare.
Nu în ultimul rând, deputatul Corneliu Ştefan a ţinut să sublinieze şi faptul că în permanenţă a fost în dialog cu dâmboviţenii acordând audienţe la cabinetele parlamentare de la Pucioasa şi Fieni. Mai mult, parlamentarul merge şi în celelalte localităţi din judeţ unde acordă audienţe.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

4 iulie -Ziua Crucii Roşii Române

În data de 4 iulie, Crucea Roşie Română aniversează 141 de ani de activitate umanitară neîntreruptă. Suntem recunoscători nenumăratelor generaţii de voluntari care au acordat de-a lungul timpului ajutor tuturor celor în nevoie, indiferent de condiţii. Ne mândrim cu surorile de Cruce Roşie care au alinat suferinţa răniţilor şi bolnavilor […]