Published On: mie, feb. 26th, 2020

Deputatul Claudia Gilia: Experimentul „Guvernul meu” nu trebuie să mai continue!

nichiduta.ro

Luni, de la ora 16:00, Parlamentul s-a reunit în şedinţă comună, pentru învestirea noului Guvern Orban. Şedinţa de plen a fost amânată din lipsa cvorumului. PSD, Pro România şi ALDE au anunţat că parlamentarii nu vor veni în sală.
Deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia a spus că astăzi, România se află în faţa momentului cel mai absurd al politicii româneşti. Parlamentarul dâmboviţean, Claudia Gilia a mai afirmat că Preşedintele României dă dovadă de o iresponsabilitate ale cărei efecte negative le vom simţi multă vreme: „Sunt astăzi în faţa momentului cel mai absurd al politicii româneşti! Şi nu mă raportez doar la momentele politice din mandatul meu, ci la politică românească de după 1989. Preşedintele României dă dovadă de o iresponsabilitate ale cărei efecte negative le vom simţi multă vreme. Este greu să repari ce fac astăzi Johannis şi Orban.
Noi, PSD, nu putem să legitimăm un Guvern care nu vrea, el

însuşi, să fie legitimat. PNL a contribuit la căderea Guvernului Orban, iar acum nu vrea să voteze pentru instalarea Guvernului Orban II. Jocul are o singură miză: alegerile anticipate, dar va avea consecinţe multiple legate de instabilitate economică şi politică, de imaginea României, dar şi efecte negative în traiul de zi cu zi al românilor.
Este adevărat că în Constituţia României sunt prevăzuţi anumiţi paşi pentru alegeri anticipate. Dar, scopul acestor reglementări a fost de a avea soluţii pentru situaţii excepţionale. Astăzi, PNL creează artificial o situaţie în care să se folosească de soluţiile pentru cazuri excepţionale. Ceea ce este de neacceptat într-o democraţie!
Îmi menţin poziţia pe care am exprimat-o şi prin vot! Ludovic Orban nu poate să mai fie premier, iar România nu trebuie să mai fie jucăria lui Johannis! Experimentul „Guvernul meu” nu trebuie să mai continue!”, a afirmat deputatul PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro